OM NR4


EN SANSELIG OPLEVELSEDET PERFEKT UPERFEKTE


Det perfekt uperfekte, dualitet, kontraster, ro og fordybelse / det rå og upolerede, stoflighed.


”Stoflighed styrker sanseligheden og kontakten til os selv. En overflade på en ring eller en tallerken sætter gang i din opmærksomhed, det gør dig glad eller overrasket, det vækker dig og giver dig nuancerede øjne at se med. Stoflighed og æstetik sætter gang i din opmærksomhed på verden. Vi vil gerne vække og understøtte kundernes sanselighed!”


Udover æstetik skal vores kunsthåndværk fungere i hverdagen. Derfor er designet afgørende for funktionaliteten.


Vi sætter en stor ære i godt håndværk og alle vores produkter er lavet i hånden af dedikerede og passionerede æstetikere – alle ildsjæle, der brænder for at skabe netop det stykke kunsthåndværk, som vækker æstetikken i mennesker.DANSK PRODUCERET I SMÅ VÆRKSTEDER


I NR4 præsenterer vi et udvalg af den bedste danske design og kunsthåndværk for dig – Alle produkter i NR4 er designede i dk og produceret i små oplag. Designerne & kunsthåndværkerne er anerkendte både i Danmark og i udlandet, men vi kigger også altid efter  nye “upcoming” og spændende designere.


Konceptet for butikken er, at forskellige designere passer butikken på skift – så som kunde vil du møde passionerede designere indenfor forskellige designområder hver dag og få historien om produkternes idé og tilblivelse.NÆRVÆR & BÆREDYGTIGHED 


Det er målet med butikken, at skabe en nærværende shoppeoplevelse, hvor du kan - forelske dig i produkternes form, overflade, farver, historie og få et bæredygtigt stykke dansk design med hjem som holder både nu og om mange år.

Det er meget vigtigt for os  - at alle ting i butikken er af en høj og professionel standard – at  produkterne matcher hinanden, så du kan skabe en helhed af de ting du køber i butikken – at du kan finde produkter i forskellige prisklasser, fra små gaver til større klassikere.


Du er meget velkommen til at kigge indenfor – men pas på, måske vil du forelske dig i en eller flere af vores skønne ting!


Vi håber at du vil nyde det!


På vegne af kunsthåndværkerne Helenaa Hedegaard